Individuele coaching

Sterker voelen, sterker staan

Jouw stem telt

Kinderen en jongeren kunnen met hun vragen bij mij terecht in een individueel traject. Soms is het fijn als iemand een tijdje met je meeloopt. Dat je jouw hart kan luchten, zonder dat je na hoeft te denken of je dit wel kunt zeggen. Zeker als jouw ouders gescheiden zijn, kan het je allemaal wel eens teveel worden. Onze gesprekken zijn vertrouwelijk, maar kunnen leiden tot een gesprek met jouw ouders. Daar word jij altijd bij betrokken.

We verzamelen jouw vragen en bedenken samen wat je wilt bereiken met onze gesprekken. Want jouw stem telt!

Samen kom je verder

De kinderen en jongeren die ik spreek, hebben vaak moeite om hun stem te laten horen binnen de echtscheidingssituatie waarin ze zijn beland. Ze passen zich schijnbaar moeiteloos aan de nieuwe situatie bij vader en bij moeder aan, maar ondertussen gebeurt er vanbinnen van alles waardoor hun stemming, gedrag of emoties kunnen veranderen. Ze worden bijvoorbeeld snel boos of geïrriteerd. Het kan ook zijn dat ze juist stiller worden en zich terugtrekken in hun schulp. Ze zitten misschien  wat vaker en langer op hun kamer of hebben moeite om bij de ene of de andere ouder te zijn. En soms merk je niet zoveel. Kinderen en jongeren laten namelijk niet altijd zien dat ze ergens mee zitten. Meestal merken ouders, ook al duurt het soms wat langer, die veranderingen wel op en willen dan graag weten wat ze kunnen doen om hun zoon of dochter te ondersteunen. Daarom is het fijn om individuele gesprekken te combineren met gezamenlijke gesprekken. Dan kom je echt verder!

Carmen luistert goed naar wat je te zeggen hebt en laat je uitpraten. Ook weet ze je een goed en vertrouwd gevoel te geven. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik samen met mijn ouders een gezamenlijk gesprek kon voeren. Zij heeft mij in dit gesprek goed gesteund!

Sheraine

13 jaar, Amsterdam

Gratis oriëntatie gesprek

Ontdek in 30 minuten welke stappen je kunt zetten
om te krijgen wat je nodig hebt bij scheiding of verlies

Fotografie: Bonny Vrielink van Bmoments www.bmoments.nl  - Illustraties, logo, lettertypes, advies website: Majken Enequist www.majkenenequist.com  - 
Website door Webbouwen aan de keukentafel