Voor wie

Hulp bij scheiding en verlies

Volwassenen

Zowel ouders die uit elkaar zijn, als ex-partners zonder kinderen, zijn welkom in mijn praktijk. Voor de SCHIP- behandeling is het van belang dat beide ex-partners (met of zonder kinderen) gemotiveerd zijn en tegelijkertijd starten. Voor Mindful Scheiden geldt dat ook het liefst. Als dat niet mogelijk is en er zijn al een of meerdere gesprekken met een van de twee ex-partners geweest, zal ik de ander de tijd en ruimte geven om een gelijkwaardige start te kunnen maken. Ik ben er voor jullie allebei en neem een neutrale positie in. Een individueel traject is mogelijk wanneer je bijvoorbeeld opvoedadviezen wil voor jouwzelf of wanneer je om wil leren gaan met de veranderde situatie en wil kijken wat jij zelf kunt doen om jullie communicatie te verbeteren.

Kinderen en jongeren

In de leeftijd vanaf ongeveer 8 jaar, kunnen kinderen bij mij terecht voor een groepstraining of een individueel coachingstraject. Uiteraard met ondersteuning van een of beide ouders.

Jongeren vanaf 12 jaar die vragen hebben over de veranderde situatie, moeite hebben met hun emoties of willen weten hoe ze hun stem kunnen laten horen over bijvoorbeeld hele praktische zaken, ontvang ik graag in mijn praktijk. Ook zij kunnen steun van hun ouders goed gebruiken.

Professionals

Ik sta open voor samenwerking met andere instanties of personen. Bijvoorbeeld met jeugdhulp organisaties, de Gemeente Amsterdam en andere echtscheidings- of verlies professionals.

Gratis oriëntatie gesprek

Ontdek in 30 minuten welke stappen je kunt zetten
om te krijgen wat je nodig hebt bij scheiding of verlies

Fotografie: Bonny Vrielink van Bmoments www.bmoments.nl  - Illustraties, logo, lettertypes, advies website: Majken Enequist www.majkenenequist.com  - 
Website door Webbouwen aan de keukentafel