Over In de Luwte

Waar de tijd even stil staat

Burn-out

In de zomer van 2019, merkte ik dat het me allemaal teveel werd. Ik had een burn-out. Er waren veel dingen in korte tijd veranderd en ik had een pittige baan in de hulpverlening. Die combinatie zorgde ervoor dat ik een paar stappen terug moest doen. Ik had behoefte aan rust en volgde yogalessen en qi-gong. Werken ging niet meer. De terugkombijeenkomst van een mindfulness kindertraining, ging daardoor helaas niet door. Toen ik een van de moeders sprak zei ze: “Ah, dus jij leeft nu in de luwte” Haar opmerking bleef nagonzen bij me. Ik zag “de luwte” voor me als een prettige en veilige plek. Een plek waar je kunt herstellen en stilstaan bij wat er gebeurd is. Een plek waar je kunt schuilen en kunt werken aan jouw eigen groei. Het leek me een mooie naam voor mijn nieuwe praktijk waar ik hulp wilde gaan bieden op het gebied van scheiding en verlies.

Missie en visie

Mijn missie is om kinderen, jongeren en ouders de aandacht te geven die ze nodig hebben, om te onderzoeken welke hulp ze nodig hebben op het gebied van scheiding of verlies. En deze hulp aan te bieden. Mijn visie is dat wanneer ieder mens op een liefdevolle manier naar zichzelf en de ander kijkt er mogelijkheden zijn voor verandering en groei.

 

Where there is ruin
there is hope
for a treasure.

Rumi

Gratis oriëntatie gesprek

Ontdek in 30 minuten welke stappen je kunt zetten
om te krijgen wat je nodig hebt bij scheiding of verlies

Fotografie: Bonny Vrielink van Bmoments www.bmoments.nl  - Illustraties, logo, lettertypes, advies website: Majken Enequist www.majkenenequist.com  - 
Website door Webbouwen aan de keukentafel